U kunt kiezen uit de onderstaande behandelingen:


Pedicure Standaard:Deze pedicure behandeling bestaat uit het knippen van de nagels en het reinigen/verzorgen van de nagelomgeving. Het verwijderen van eelt, maar ook likdoorns en kloven. De behandeling word afgerond met een korte voetmassage met Puur vera creme.

Pedicure Reuma: Heeft u reuma dan heeft u (afhankelijk van uw aanvullende verzekering) wellicht recht op een vergoeding.

Voet en onderbeenmassage: heerlijk genieten van een ontspannende voet en onderbeenmassage waardoor de energiestroom in het lichaam word gestimuleerd. De doorbloeding van alle organen wordt opgewekt, waardoor het psychische welbevinden van de mens verhoogd wordt. Deze behandeling is ook te boeken icm een standaard pedicure behandeling. duur: 25 minuten.


Gellak: Sterkte van een gel en dikte van een nagellak!

Gellak is een nieuwe categorie van nagelbehandelingen. Het is geen normale nagellak, maar ook geen gel. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Gellak geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn. Gellak is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels. Het combineert dus de voordelen van gel en nagellak. Gellak blijft ongeveer 4 weken mooi zitten. Eerst worden de nagels geknipt en verzorgd, daarna base coat die word uitgehard onder de lamp, daaropvolgend de kleur en dan top coat. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten. U krijgt korting als u deze behandeling boekt icm pedicure behandeling (alleen op gezonde nagels)
LCN nagels: U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want LCN WILDE PEDIQUE, een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagel. Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.


MANICURE : u kunt bij mij ook terecht voor een manicure behandeling. Dit is een verzorgings en ontspannings behandeling voor de handen, want ook deze hebben veel te verduren door de zon, wind water en andere invloeden. De behandeling bestaat uit scrub, badje,masker, verzorging nagelriemen en nagels, hand en onderarm massage en eventueel afsluiten blanke of gekleurde nagellak. U kunt ook kiezen voor gellak, wat extra word berekend.


U kunt er ook voor kiezen om een losse behandeling bij te boeken. Bijvoorbeeld masker of een scrub. Vraag naar de mogelijkheden.