HappySoaps , 100 % plasticvrij, vrolijk en ruikt heerlijk!! Deze producten zijn vegan en vrij van palmolie. Daarnaast een stuk goedkoper, want 1 bar gaat bijvoorbeeld net zo lang mee als 3 plastic shampoo flessen. Tijd dus om die plastic flessen uit de badkamer te vervangen door HappySoaps.

Shampoo Bar

Shampoo in een vaste vorm, in plaats van in de bekende fles. Maar wel met dezelfde reinging en verzorging. De bars kun je gebruiken voor 90 - 110 gebruiken, afhankelijk van gebruik en bewaarmethode. Er zijn meerdere vrolijke en heerlijk geurende shampoo bars te verkrijgen.

Het grote verschil van een shampoo zit hem ook in de verpakking. Voor de productie , het vervoer en de opslag in geen plastic benodigd.

De Conditioner Bars van HappySoaps zijn het alternatief voor de traditionele, vervuilende plastic conditionerfles. Het maakt je haar heerlijk zacht en zorgt dat het goed valt. Ook de conditioner van HappySoaps staat gelijk aan 3 tot 4 plastic conditioner flessen.

BodyBar

Ook verkoop ik de veelverkochte bodybar, in verschillende varianten. Deze Bodybar ruikt niet alleen lekker, maar er zit nog meer goeds achter. Je raad het al , ook zonder plastic, SLS en parabenen. Een bewuste, lekkere en vooral duurzame keuze

Bath Bombs

Even tijd voor jezelf! geniet van Bath Bombs , met intense geuren en heerlijk bruisend. Ondanks wat kleiner formaat vul je je bad met vrolijke en lekkere bubbels. Gezond voor je lichaam, goed voor je portemonnee en beter voor het milieu. Je kunt kiezen uit Herbal Sweets em Tropical Fruits.

Handzeep

Met deze fijne en zachte reiszeepjes ben je altijd en overal verzekerd van schone handen en volledige hygiene. De reiszeepjes zijn 100% plasticvrij, zoals bij HappySoaps hoort. En dat voor maar 4.50. Er zijn nu ook gastenzeepjes en Handzeep in blok.

Shampoo Bars 8.75

Bodybar 6,95

Bath Bombs 5,95

Handzeepjes 4.50

Voor meer informatie kijk op www.thehappysoaps.com